Nexa Hafriyat İş Makineleri

Nexa Makina olarak siz değerleri müşterilerimiz için kaliteli ve güvenilir işler yapmak her zaman ilk hedeflerimizden birisi olmuştur. Şile bölgesi üzerinde hizmet vermeye başlamamız ardından İstanbul ve tüm mücavir bölgelerinde hizmetlerimizi genişletmiş olup büyümeye devam ediyoruz.

Hizmetlerimiz kapsamında yer alan Hafriyat İş Makineleri Kiralama, Araç Kurtarma, Yol Yardım, Çekici ve Oto Çekici hizmetleri konusunda her geçen yıl kendimizi geliştirmek, teknolojiyi takip etmek ve ilerletmek bizler için en önemli iş ahlaklarından birisi haline gelmiştir.

Oto Çekici

Nexa Makina firması olarak profesyonel bir ekiple, Şile bölgesinde vermiş olduğumuz hizmetimizde sizlere Oto Çekici, Çekici yardımında bulunmaktayız.

Şile Bölgesi 7/24 Acil Oto Çekici Hizmeti. Oto Çekici Fiyatları veya Çekici Çağırmak için 0545 353 13 13 nolu Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Şile Oto Çekici

Oto Kurtarma

Araç Kurtarma sırasında aracınıza herhangi bir ekstra zarar gelmemesi adına en güvenlikli önlemleri alarak işimizi yapmaktayız. Şile geneli 7/24 Araç Kurtarma, Araç Taşıma ve Oto Kurtarma Hizmetleri

Şile Oto Kurtarma

Yol Yardım

Aracınız arızalandığında, lastiğiniz patladığında, yolda veya otobanda herhangi bir yardım ihtiyacınızda Nexa Makina Ekonomik fiyatlarıyla ve internete özel %10 indirim fırsatlarıyla 7/24 Acil Yol Yardım Hizmeti vermekteyiz. Detaylı bilgi için lütfen çağrı merkezimizi arayınız.

Şile Yol Yardım Hizmetleri